Sommerkurs på Ekely i Oslo fra 25. juni - 1. juli 2018

IMG_4017.JPG

Mandag-Søndag kl 10-17, med en times pause til lunsj.

Pris: 6500kr 

Sted:

Gråbrødreveien 7a, 0379 Oslo.

 

I løpet av dette intensive malekurset vil vi utforske elementene som kreves for å lykkes i portrettmaleri. 

 

Vi vil snakke om tegning, valører, form, farge, struktur, proporsjoner og komposisjon, alle essensielle aspekter ved å skape et godt bilde. Personlighet og uttrykk vil bli lagt sterk vekt på da jeg mener det er portrettkunstens endelige formål.

 

Jeg vil lede deg gjennom de tidlige stegene i bildeskapning mot den vanskelige oppgaven det er å fullføre full av liv og kraft! 

 

Målet mitt med dette kurset er å hjelpe deg å bygge de verktøyene du trenger for fullt ut å realisere din kunstneriske visjon.

 

Program

 

Den første uken tegner vi halve dagen fra gamle mestertegninger. Dette har vært kunstutdannelsens grunnsten i mange århundrer av meget gode grunner. Det er veldig lærerikt og utrolig gøy! Den andre halvdelen av dagen maler vi portrett.

 

I uke to maler vi fra de gamle mesterene. Under malekunstenes tekniske høydepunkt i Paris på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet var dette en av de viktigste læringsmetodene, og flere av de vi kjenner idag som den tidens mest elskede kunstnere var ofte å se mens de kopierte  malerier i Louvre. Dette er en fantastisk måte å lære hvordan Mesterene «oversatte» virkeligheten om til tidløse bilder på en 2-dimensjonal flate. Samtidig er det en utrolig effektiv måte å lære om alle de andre aspektene ved maling som farge, penselføring, tegning og valører!. Den andre halvdelen av dagen maler vi portrett.

 

 

 

IMG_0865.JPG